Andubalance

andubalanceAndullatie is een nieuwe techniek, waarbij laagfrequente trillingen gecombineerd wordt met infrarood warmte. Oorspronkelijk is de techniek afkomstig uit de medische wereld en bedoeld om het celmetabolisme en celregeneratie te stimuleren. Andullatie stimuleert de basisfuncties van ons organisme. Ze legt het fundament voor het behoud en herstel van onze gezondheid.
De Andubalance is speciaal ontworpen om het afslanken te ondersteunen: de andullatie programma’s zijn uitgekiend op lymfedrainage, vermindering van cellulite, vetverbranding en ontspanning. Naast een heleboel andere therapeutische voordelen, bevordert andullatie de collageen productie. Collageen zorgt ervoor dat onze huid weer steviger, strakker en jeugdiger wordt.

Andullatie is een revolutionaire manier om ons lichaamsgewicht te controleren. Ondanks een goed voedingsplan en inspanning kan je lichaamsgewicht schommelen. Door het afvoeren van afvalstoffen en de schommelingen in onze waterbalans in evenwicht te brengen, kan het lichaamsgewicht in balans komen. Daarmee werkt Andullatie op het jojo-effect doordat onze interne verbrandingsmotor geactiveerd wordt. Onze energiefabriekjes in onze cellen worden gestimuleerd, waardoor de stofwisseling wordt verhoogd.

Een ander voordeel van de Andubalance is dat het gunstig werkt op stress. Door de infraroodwarmte komen de trillingen dieper in het weefsel, wat een positief effect geeft op zenuwstelsel, en daarmee stress afbouwt.

Andullatie is een pijnloze behandeling, zelfs ontspannend. Het massage-matras stimuleert en ondersteunt het lichaam. Veel klachten verzachten en verminderen. Tevens geeft het je een heerlijk ontspannen gevoel. Je lichaam komt tot rust, en krijgt meer energie.