Anti-cellulite massage

massage-anti-celluliteCellulite komt voornamelijk voor bij vrouwen. De structuur van het onderhuids bindweestel wordt beïnvloed door hormonen zoals: oestrogeen en progesteron. Doordat vrouwen op steeds jongere leeftijd al gebruik maken van anticonceptie middelen komt cellulite ook steeds vaker voor bij vrouwen onder de 20 jaar. Cellulite is geen probleem dat door overgewicht ontstaat, het komt ook voor bij slanke vrouwen.

De gevolgen van cellulite worden zichtbaar door de bobbelige structuur in het bindweefsel. De vetcellen worden opgeblazen door een slechte stofwisseling, en op deze manier wordt de circulatie van bloed en lymfe gehinderd. De afvalstoffen kunnen niet worden afgevoerd met als gevolg verslakking van het bindweefsel. De opgeblazen vetcellen komen in de verdrukking en duwen het verslapte bindweefsel naar buiten, met als gevolg een zichtbare en gevoelige bobbelige structuur van de huid. Kortom; cellulite ontstaat door een slechte afvoer van afvalstoffen waardoor vetcellen zich opblazen en door hormonale invloeden het bindweefsel vervormen.

Door middel van verschillende massagetechnieken wordt cellulite grondig aangepakt, waardoor de huid strakker, gladder en slanker wordt. De meest voorkomende probleemgebieden zijn de buik, billen, heupen, benen en armen. De anti-cellulite massage helpt het lichaam te reinigen van afvalstoffen, gifstoffen en opgehoopt vocht. Je verliest met een anti-cellulite massage geen gewicht, maar wel de nodige centimeters. Door de stevige, krachtige en diepe massagetechniek wordt de huid niet alleen mooier en gladder, maar zal ook de omvang verminderen.

Wij adviseren 10 behandelingen te ondergaan om een optimaal resultaat te behalen. Vanaf behandeling 4-5 zult u echt verschil gaan zien. Het resultaat varieert per persoon en is het meest effectief wanneer het gecombineerd wordt met voldoende beweging en een evenwichtig dieet.

Voor een nog sneller resultaat is een combinatie met BioSlimming BodyWrap aan te bevelen.