Ayurvedic ritual Face & Body

ayurvedic face massageIn Ayurveda is er een nauwe relatie tussen innerlijke en uiterlijke gezondheid en schoonheid. Om schoonheid te bevorderen moeten we ons lichaam ontdoen van toxische stoffen. Ayurveda biedt daarvoor een scala aan mogelijkheden.

Dit ritueel bestaat uit een ontvangst met een kopje ayurvedische thee en een kort intake gesprek om de behandeling af te stemmen op jouw wensen.
De voeten worden gereinigd en gemasseerd met warme ayurvedische olie. Behandeling van de Marma punten verloopt op subtiele wijze, waarbij meer of minder druk wordt uitgeoefend om het juiste effect te verkrijgen.

Dan volgt een gezichts- en hoofdmassage met speciale ayurvedische olie, bedoeld voor het revitaliseren van de huid. In deze behandeling wordt heel veel olie gebruikt en ook het haar en de hoofdhuid worden hierin meegenomen. Met een ayurvedische gezichtsmassage  kan men de conditie van de huid verbeteren. Bovendien zijn olie en massagebewegingen bedoeld om de zintuigen, die grotendeels in het hoofd aanwezig zijn, in evenwicht te brengen en zodoende te zorgen voor diepere ontspanning en rust.

Na afloop raden wij aan om de olie zo lang mogelijk in te laten trekken om te profiteren van het verzorgende effect op huid en haar. Kies deze behandeling daarom uitsluitend als u daarna geen andere verplichtingen heeft en draag comfortabele kleding.

De Ayurvedic ritual Face & Feet verzorgt uw schoonheid door het herstellen van het evenwicht van het zenuwstelsel, verheldering en kalmering van de geest en het verhogen van de vitaliteit. Deze behandeling is bij uitstek geschikt voor mensen die veel in het hoofd zitten en behoefte hebben aan totale ontspanning.