Anti-aging gezichtsmassage

Anti AgingEen jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat uit goed stevig bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine. Zolang we jong zijn hebben we geen last van rimpels omdat het gehalte aan collageen en elastine nog hoog is in het bindweefsel. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt.  De rek gaat er uit, de huid wordt slapper, met als resultaat: rimpels.

Werkwijze
De anti-aging gezichtsmassage is een bindweefselmassage. Dit is een intensieve massagetechniek, gericht op het verbeteren van het herstelvermogen van de huid. Doordat de doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd, wordt de aanmaak van de collageen-en elastine vezels gestimuleerd waardoor de kwaliteit van de huid toeneemt. De massage werkt celvernieuwend en de huid ziet er nadien jonger en steviger uit.

Resultaat
Bindweefselmassage in het gezicht laat de conditie van de huid verbeteren. Rimpels verminderen en de huid voelt gladder aan en heeft een mooie glans. Ook littekens kunnen verminderd worden. Soms bevinden zich in het gezicht vochtophopingen die ook worden aangepakt door middel van de cosmetische gezichtsmassage.

Een behandeling duurt 45 minuten en is inclusief hals- en nekmassage.