BioSlimming BodyWrap

De nieuwste revolutie in afslanken!
BioSlimming geeft zichtbaar en langdurig resultaat vanaf de eerste behandeling. BioSlimming onderscheid zich van de traditionele bodywraps op de markt door gebruik van uitsluitend natuurlijke ingrediënten (zonder Parabenen!), de eenvoudige behandelingsmethode en de snelle resultaten. Daarnaast heeft het een uitstekende hydraterende en huidverstevigende werking. BioSlimming vermindert cellulitis, stimuleert gewichtsverlies en verbrandt calorieën. Op unieke wijze gebruikt BioSlimming beide thermale componenten (koud & warm) in de combinatie met verschillende plantenextracten, hoge cafeïne concentraties, essentiële oliën en algen extracten. 

BioSlimming Body Wrap zorgt voor aanzienlijke vermindering van cellulitis (47%) en lipolyse (vetverbranding) in de tweede huidlaag. In tegenstelling tot traditionele bodywraps worden er geen wikkels gebruikt. Dat maakt de BioSlimming behandeling aangenaam voor jou en geeft snelle resultaten.
De bindweefselmassage waarmee de gels worden aangebracht vermindert cellulitis, breekt vetten af en stimuleert het lymfesysteem om afvalstoffen te verwijderen. De resultaten zijn direct en langdurig zichtbaar.

Gericht op cellulitis en vetophopingen
Het unieke van BioSlimming is het gebruik van actieve ingrediënten ‘thermo agents’. Het samenwerken van kou en warmte stimuleren het onttrekken van vocht in de haarvaten en de absorptie van vetzuren. Dit zorgt ervoor dat de “sinaasappelhuid” verdwijnt.

  • 98% van de vrouwen zagen enorme vermindering van de cellulitis in slechts twee weken.
  • 100% van de vrouwen hebben centimeters verloren bij hun taille en buik na de eerste behandeling.
De resultaten
– Vermindering van cellulitis & centimeters
– Versnelt gewichtsverlies
– Veroorzaakt lipolyse en vetverbranding in de tweede huidlaag
– Verbetert bloedcirculatie en vetverbranding
– Elimineert afvalstoffen
– Vermindert de zichtbaarheid van spataderen en striae
– Vermindert de zichtbaarheid van rode en blauwe spider neavies
– Vermindert gevoel van zware benen

 

Lukt het niet om een tijdstip te vinden in de online agenda? Stuur dan een email naar geesje@haracenter.nl en vraag of er op korte termijn nog ruimte is.