Hara Detox massage

detox buikmassage bannerDe Hara Detox massage is een behandeling op maat, waarbij in overleg met jou wordt bepaald waar we tijdens de behandeling de nadruk op leggen. Dit kunnen de reflexzones op de rug zijn voor een diepe reiniging van de organen, een stevige bindweefselmassage om de doorbloeding van billen en benen te stimuleren of een combinatie met een buikmassage om de spijsvertering te activeren.

In tegenstelling tot de meest bekende massagevormen wordt bindweefselmassage niet toegepast op de spieren maar op de bindweefsellaag van het lichaam die zich tussen de opperhuid en de spieren bevindt. Als je uit balans bent, kan de massage best een beetje pijnlijk zijn. We sluiten de massage dan ook af met zachte, ontspannende massagegrepen. De Hara Detox massage duurt 1 uur.

Hara Detox Turbo
Om de laatste puntjes op de “i” te zetten kan je bovenstaande behandeling uitbreiden met een Detox Voet-spa van 30 minuten. De Detox Voet-spa is in principe geschikt voor iedereen die zijn of haar natuurlijke proces van ontgiften wil stimuleren, zich vitaler en energieker wil voelen, en de kans op klachten ten gevolge van het ophopen van gifstoffen in het lichaam wil verminderen. Deze top-tot-teen detoxbehandeling duurt in totaal 90 minuten. Je gaat als herboren naar huis.