Geke Geesje Eisinga

Oprichter Hara Center en HandsatWork. Natuurgeneeskundig therapeut, Cranio Sacraal therapeut, Medisch Shiatsu therapeut, health & Detox Coach, Access Bars facilitator, Lightworker, Reiki master, Theta Healer.

Als marketing en communicatie specialist werkte ik jarenlang bij internationale organisaties. Altijd op reis, van de ene vergadering naar de volgende deadline. Zeer hoge werkdruk, veel verantwoordelijkheid, veel jetlag en weinig tijd voor mezelf, vrienden of familie. Hoewel ik een fantastisch leven leidde, voelde ik diep van binnen dat de essentie ontbrak. Ik wilde iets bijdragen aan de wereld en mensen helpen. Dus heb ik deze carrière vaarwel gezegd en ben mij gaan verdiepen in complementaire geneeswijzen en spiritualiteit.

Na een opleiding tot Medisch Shiatsu therapeut volgde ik vele trainingen, cursussen en workshops op het gebied van complementaire zorg, voeding, massage, beweging en ontspanning, bewustwording en spiritualiteit, en werkte in diverse kuurcentra in het buitenland.

In 2000 heb ik HandsatWork opgericht met als missie de vitaliteit binnen organisaties te verbeteren.
In 2007 is daaruit ook het Hara Center in Den Haag ontstaan, een praktijk voor:

  • Gezondheid en vitaliteit
  • Detoxen en afslanken
  • Bewustwording en inzicht
  • Levensvragen en heling

Mijn eigen specialiteit is Cranio sacraal therapie, een zachte methode om beter in balans te komen. Daarnaast coach ik mensen met levensvragen en gebruik daarvoor mijn levenservaringen en een scala aan inzichten en technieken uit de Quantum geneeskunde.
Sinds een aantal jaren is mijn focus ook gericht op de relatie tussen voeding, verzuring van het lichaam, emotionele disbalans en chronische gezondheidsklachten.

Wil je vooraf overleggen of meer informatie? Neem dan contact op via email