Theta Healing

foto 5Theta Healing is een krachtige methode om je te helpen blokkades op te heffen en veranderingen aan te brengen in je leven. Denk hierbij aan angsten, hardnekkige en vervelende gewoontes of gedragspatronen die je graag wilt doorbreken maar om de een of andere manier maar niet willen verdwijnen. Met Theta Healing ‘herschrijf’ je letterlijk het patroon in je leven. Ook lichamelijke klachten zijn met Theta Healing te benaderen. Veel fysieke klachten zijn het gevolg van (meestal onbewuste) zich herhalende negatieve gedragspatronen. Verander het gedragspatroon en de klacht verdwijnt vaak vanzelf.

De basis van Theta Healing is eenvoudig: identificeer het patroon, de overtuiging, datgene wat iets tot stand brengt in jouw werkelijkheid waar je niet blij mee bent, en vervang die overtuiging door een positieve om het te neutraliseren. Wanneer je het ongewenste patroon hebt geneutraliseerd, kun je gemakkelijk een nieuw patroon creëren wat jou ondersteunt (in plaats van je tegenwerkt) in wat je wilt bereiken of creëren in je leven.

Theta Healing maakt gebruik van een combinatie van technieken om je hierbij optimaal te ondersteunen en bestaat uit een traject van meerdere sessies. Dit blijkt de optimale ondersteuning te zijn voor het proces van identificeren, neutraliseren en transformeren van het ongewenste patroon in je leven. Theta Healing leert je op een nieuwe manier kijken naar je heden, verleden en toekomst en geeft je handvatten om je leven opnieuw vorm te geven en te creëren vanuit je eigen kracht.

Theta Healing kan helpen bij:

  • traumaverwerking
  • elke vorm van angst of fobie
  • communicatieproblemen
  • gebrek aan eigenwaarde
  • verslavingen, gewichtsproblemen